Автосервиз - предлагани услуги

РЕМОНТИ ПО ХОДОВАТА ЧАСТ

С дългогодишен опит в сферата на автоуслугите, ремонтите по ходовата част на автомобилите е само една от силните страни на Автостарт 1.От смяната на накладки,спирачни дискове и шарнири, до амортисьори, пружини и носачи, ние можем да предложим качествено обслужване с модерна апаратура, хидравлични преси и специализирани инструменти. Солидния опит на нашите автомонтьори в тази област са гаранция за качествено обслужване на вашия автомобил.

ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ

От 2001г. Автостарт 1 предлага годишни технечески прегледи на всички видове автомобили-от мотоциклети и леки коли, до автобуси, камиони и специализирани автомобили. Пункта разполага с модерна апаратура за измерване на спирачната уредба, фарове и изгорелите газове на всички МПС. Освен че, можем да ви предложим отстраняване на костатирани неизправности, получавате и безплатна консултация.

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА

Автостарт 1 разполага с апаратура за диагностициране на неизправности, както в двигателните системи, така и в ABS, AIRBAG,както и всички други ел.системи в автомобилите. Зануляване на инспекции и сервизни лампи-може да разчитате на нас.

РЕМОНТИ НА ДВИГАТЕЛИ

Неизправни охладителни системи, течове и разход на масло, прогорели гарнитури на глави, основни ремонти, както и всякакви текущи ремонти по двигателя на вашия автомобил-ние сме насреща, готови да решим всеки ваш проблем.

РЕГЛАЖ ПРЕДЕН И ЗАДЕН МОСТ

Модерен четириколонен крик, с модерна апаратура за измерване на геометрията на всички леки автомобили, както на преден, така и на заден мост е това, което можем да предложим.

МОНТАЖ НА ГУМИ

Италианска апаратура, с доказани във времето качества за монтаж и демонтаж на гуми. Разполагаме също и с машина за баланс.

РЕМОНТ НА СТАРТЕРИ И АЛТЕРНАТОРИ

С идеята да запълним празните ниши при нашите услуги, вече предлагаме отремонтиране на всички видове стартери и алтернатори.

СМЯНА НА КОНСУМАТИВИ

Ангренажни и канални ремъци, масла, филтри,чистачки, свещи и всякакви консумативи.